Organisatie

      


Inter Vastgoed Nederland (IVN)

IVN richt zich met haar expertise op winkelpanden op A1 locaties. Hierbij adviseren wij bij huur- en beleggingstransacties en begeleiden wij huurprijsprocedures. IVN onderscheidt zich op de beleggingsmarkt door vergaande kennis van de vastgoedmarkt binnen Nederland. Vanuit deze onderscheidende rol in dit specifieke marktsegment hebben wij door de jaren een indrukwekkend netwerk opgebouwd. Wij werken dan ook voor binnen- en buitenlandse filiaalbedrijven, institutionele en particuliere beleggers

Voor al uw vastgoedvraagstukken heeft IVN voor u de passende oplossing. Of het hierbij gaat om het tot stand brengen van de transactie of een gedegen advies, een second opinion of een meedenkende partner, IVN staat u met raad en daad terzijde. Voor onroerende zaken als kantoren, bedrijfshallen en woningprojecten, adviseren wij u bij aan- en/of verkooptransacties. IVN begeleidt herontwikkelingen en verzorgt planrealisatie van winkelcentra.

Wilt u een meer persoonlijk contact, dan kunt u ons bellen of mailen voor een afspraak. Ook voor vragen, wensen, op- of aanmerkingen zijn wij altijd bereikbaar.

I.V.N. Inter Vastgoed Nederland
Nassau Dillenburgstraat 3
2596 AB Den Haag
Telefoon: 070-3143050
E-mail: ivn@intervastgoed.nl

Last update: 1 januari 2021